onsdag 7 december 2011

Onsdagens..

- En fruktansvärd huvudvärk så fort ögonen slogs upp.

+ Snön som virvlar från himlen och lägger sig som en skir slöja över marken. Även kvällens äventyr på Göransson Arena, Julgalan, ligger på mycket plus.


Onsdagsmorgon och en inledande dag i skolan för den här veckan. Känns väldigt lyxigt att ha varit ledig både måndag och tisdag efter helgens domarinsatts i Säter. Det hade dock varit snäppet skönare med en ledig torsdag och fredag men det här får duga. Går ju trots allt bara halvdagar i skolan den här veckan. Idag är det eftermiddag i skolan 12.15-15.00, imorgon är det skolan mellan 9.15-12.00 och slutligen på fredag 9.15-12.00. Det är så mycket skönare med förmiddagar i skolan för då hinner man ju med allt som ska göras hemma, går man eftermiddagar blir det lätt att man sover hela förmiddagen och slappar innan skolan och sedan när man kommer hem är det kväll och man är helt slut i huvudet.

Nu på morgonen har jag i alla fall både hunnit med julkalendertittande, kaffedrickande, frukostätande och en långpromenad med vilddjuret som bara älskar snön och rätt som det är lägger sig för att åla runt och bara njuta. Kan man vara annat än lycklig när man ser en sån underbara "liten" varelse bli så uppspelt av något så lite?

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar